Berendsen Prophix-kunde

Berendsen trækker detaljerede analyser i en skræddersyet løsning

Prophix-kunde Berendsen er Danmarks førende servicepartner inden for tekstilservice og har både har vaskeriservice og udlejning af tekstiler og hygiejneartikler. De har mere end 16.000 ansatte fordelt på 15 europæiske lande.

Udfordringen

Før Berendsen implementerede Prophix, led de under ikke at have en løsning med et brugervenlig interface. Det betød, at det tog lang tid at generere rapporter. Derudover manglede de funktionalitet, som forhindrede dem i at analysere deres projekter og operationer fra flere vinkler.

Berendsen havde derfor et behov for en fleksibel, kompatibel og fleksibel løsning. Løsningen skulle også automatisere deres finansielle processer og integrere fuldt med deres General Ledger (G/L), Microsoft Dynamics AX. For Berendsen var Prophix det ideelle match.

Fordelene ved en automatiseret løsning

Ifølge Berendsens CIO, Klaus Nissen, er Prophix til en god pris:

”skræddersyet perfekt til vores forretning. Det har givet os stærk funktionalitet på tværs af alle vores finansielle løsninger”.

Hvor rapporteringen ofte trak ud, er det nu meget lettere for økonomifunktionen at foretage rapporteringen rettidigt.

”Rapporterings-værktøjet er robust og let at gå til. Vi behøvede kun et kort træningsforløb, før vi selv kunne håndtere løsningen”, siger Klaus Nissen.

Da Berendsen skulle implementere Prophix var det en hurtig og nem proces. Efter et træningskursus kunne Berendsen selv håndtere deres nye løsning.

”[Prophix] er logisk struktureret og let at lære at bruge for brugere og controllers”, siger Klaus Nissen og fortsætter:

”I dag kan vi derfor udstyre vores forskellige afdelinger med detaljerede analyser – uden at vi behøver trække IT væk fra deres kerneopgaver”.

ROI

  • Automatiserede budgettering, forecasting og rapporteringsmodeller
  • Effektiv implementering og træning – hvor der ikke var brug for at trække på IT-afdelingen
  • Komplet integration med Berendsens Microsoft Dynamics G/L, automatisk upload af virksomhedens data hver dag via ODBC forbindelse
  • En version af den finansielle sandhed, hvor alle organisations informationer flyder gennem ét samlet system


Om Berendsen

Berendsen er del af den europæiske virksomhed Berendsen plc. som har mere end 150 år historie og har 1.200 ansatte. Berendsen plc har udover Berendsen-brandet også Sunlight og Spring Grove. Hvert brand har mere end 100 års erfaring med tekstiler og serviceindustri. Læs mere here www.berendsen.dk

Berendsen logo

 

 

Læs mere 

Trafikstyrelsen har nu præcise data lige ved hånden

Video: Entreprenørvirksomhed fik bedre økonomistyring

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv