kundevideo entreprenørvirksomhed kunde jf brenner prophix

Kundevideo: Entreprenørvirksomhed fik bedre økonomistyring

I denne kundevideo møder du den maritime entreprenørvirksomhed og Prophix-kunde,  JF Brennan. De kombinerer finansiel og operational planning på en måde, de ikke kunne før Prophix. Nu kan de lave personaleplanlægning, produktplanning og lønbudgetter.

Mange operationelle processer i søen

JF Brennans økonomiafdeling udfører standard budgettering og forecasting, men laver også mange operationelle processer. For eksempel beregner de detaljerede forecasts på deres fartøjer, hvor de prøver at forudse udgifter og omsætning baseret på de sidste fem års historik. Dertil laver de detaljerede personaleplanlægning og planning på udstyr og lønomkostninger.

Fordele med Prophix

JF Brennan har oplevet flere fordele ved at erstatte deres regneark med en fuld Prophix-løsning.

For det første er deres budgetcyklus reduceret, så de sparer tid hver måned. Men de kan i dag også arbejde på nye måder med deres data og processer.

”Prophix har åbnet nye dører for os. Nye måder at se dataene på. Nye måder at forecaste. Vi kan anlysere vores data på en måde, vi ikke kunne før i Excel,” siger Controller, Tori Weissenberger.

Om JF Brennan

JF Brennan er et 100 år gammelt entreprenørvirksomhed og miljø- og havneforvaltningsfirma, der fokuserer på at servicere både offentlige og private ejere af privat infrastruktur. De fokuserer på sikkerhed og kvalitet, så de kan blive ved med at levere større værdi til deres kunder.

www.jfbrennan.com

Om Prophix

Din virksomhed udvikler sig. Det bør dine løsninger også gøre. Nå dine mål mere succesfuldt med Prophix’ innovative løsning, der håndterer finansielle processer.

Forbedr profitabiliteten og minimer risici når du automatiserer manuelle opgaver og fokuserer på det, der gælder. Budgettér, planlæg, konsolider og rapporter automatisk.

Om det er som en cloud- eller om-premise-løsning supporterer Prophix din fremtid med en platform, som passer til din strategiske virkelighed i dag og i morgen.

Læs mere

Kundecase fra Mattress Firm: “Prophix frigav 113 timer om måneden”

Kundecase: AAA har fået præcise rapporter og bedre planning

Opgradering forbedrede Abenas konsolidering og budgetproces

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv