Skribenter

Skribenter

Alok Ajmera

Som President & COO i Prophix er jeg ansvarlig for, at alle kunder (nuværende som potentielle), partnere og medarbejdere verden over har en positiv oplevelse med virksomheden og vores produkt.

Jeg skriver om teknologi udfra et mantra om udvikling, medmenneskelighed og perfektion.

Danny Stjerne

Danny er cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus og har arbejdet som controller, CFO samt økonomi- og HR direktør og har i dag +25 års erfaring. Danny har ligeledes arbejdet som MS BI konsulent og hjulpet virksomheder med implementering af Data Warehouse, Data Integration, kuber og rapportering. Dertil har Danny undervist på Niels Brock. I Prophix var Danny Manager i Professional Services indtil 2018.

Dara Ingoldsby

Dara er leder af Professional services in Prophix og har mange års erfaring med at guide virksomheder til en mere effektiv økonomifunktion.

Dr. Christian Fuchs

Dr. Christian Fuchs er Head of Research BI & Data Management og senioranalytiker hos BARC, et af Tysklands største analyseinstitutter. Han har lavet analysen “Software tools for planning” og andre publikationer om samme emne. Som konsulent hjælper han virksomheder med at vælge løsninger og implementere dem.

Gary Simon

Gary er Managing Editor på nyhedssiden for businesssystemer, FSN. Han været partner i Deloitte og har mere end 27 års erfaring med at implementere management- og finansiel software.

Geoff Ng

Som Senior Vice President of Product & Technology er Geoff ansvarlig for den langsigtede produkt- og teknologiudvikling hos Prophix. Geoff startede sin karriere som management consultant og har ledt over 70 implementeringer af finansielle løsninger.

Jens Bille

Jens er VP of International Channels i Prophix og har haft ansvar for Prophix i Danmark, Tyskland og Polen og for Prophix’ internationale partnersamarbejde.

Kasper Abild

Kasper er cand.scient.adm fra Roskilde Universitet og har de sidste 3.5 år arbejdet med Prophix i Danmark og udlandet. Kasper kender arbejdsgangene og bekymringerne i en økonomiafdeling og arbejder i dag med at hjælpe partnervirksomheder i hele verden med at strømline deres kunders finansielle processer.

Michael Kreibohm

Michael Kreibohm har arbejdet med BI og CPM siden 2012, men har siden barnsben været begejstret for software. Som marketingmanager hos Prophix fokuserer han på at skabe relationer med vores tysktalende målgruppe.

Niels Dechow

Niels Dechow er Professor i Corporate Accounting & Controlling på EBS Business School, der ligger uden for Frankfurt i Tyskland. Efter en karriere som konsulent hos Deloitte og KPMG valgte Dechow at indlede en akademisk karriere. Dechow er udgivet i flere internationale journaler og blogger hyppigt for online finansmagasiner.

Paul Barber

Paul er CEO i Prophix, som han var med til at grundlægge i 1987. Paul har arbejdet i softwareindustrien i over 30 år.

Paul Sharman

Paul har de sidste 30 år arbejdet med økonomi og performance management. Han har været formand og CEO for den faglige organisation Institute of Management Accountants og har tre gange været på listen over ”Top 100 Most Influential People” i det amerikanske magasin ”Accounting Today”.

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Roland Künzel

Roland Künzel er professor i Value Added Management & Business Analytics på Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) og Managing Partner i Flatten Consulting GmbH. Künzel er uddannet maskiningeniør, men skiftede efter studiet til management consulting, hvor han efterfølgende bl.a. har arbejdet for FN. Med sin årelange erfaring hjælper han virksomheder med at forbinde dataanalyse og planning med værdi-øgende systemer og IT.

Theis Poulsen

Theis er cand.oecon fra Århus Universitet og har flere års erfaring som finans controller og projektleder med ansvar for at drive rapportering, budget og planlægning. De sidste 8 år har Theis arbejdet med BI og finansløsninger, hvor han hjælper organisationer med at blive mere succesfulde gennem brugen af best practices, procesoptimering og øget indsigt fra moderne værktøjer.

Arkiv