kundevideo kundecase kunde prophix

Kundevideo: “Prophix frigav 113 timer om måneden”

KUNDEVIDEO: Her møder du den amerikanske virksomhed, Mattress Firm. Navnet siger det tydeligt, Mattress Firm sælger madrasser. Med 3.500 butikker i USA, over 10.000 medarbejdere og en årlig omsætning på $2 milliarder US er der meget at holde styr på for finansfunktionen. Se deres kundevideo her:

De brugte tidligere Microsoft FRx og var meget afhængige af et Excel-ark med mere end 3000 faner (ja, du læste rigtigt). Arket havde en fane for hver butik og roll-up.

Ikke overraskende tog det to uger at udarbejde et månedsnedluk. Dertil brugte de 80 timer om måneden til at håndtere og producere finansielle rapporter og 40 timer på allokering.

Behov for ny løsning

Denne måde at arbejde på levede ikke længere op til deres behov. De havde brug for bedre og hurtigere allokeringer og mulighed for at lave ad hoc-analyser.

De ville være i stand til at gennemgå udgifter og forstå dem på cost center-niveau, brand og sammenligne omsætning for hver butik hvert år.

De ønskede, at hver distriktschef skal have mulighed for at undersøge sine finanser og forstå, hvordan deres distrikt påvirker forretningen.

Sparer over 100 timer hver måned

I 2015 valgte de Prophix som den centrale løsning til økonomistyring og til at imødegå deres behov og ønsker.

I dag bruger de mindre end 3 timer til at udarbejde og håndtere finansielle rapporter og fire timer på allokering. De nye processer med rapporter og allokering har alene frigivet 113 timer hver måned, som Mattress Firm kan bruge på strategiske analyser og på at udvikle forretningen.

mattress firm logo

 

Om Prophix

Din virksomhed udvikler sig. Det bør dine løsninger også gøre. Nå dine mål mere succesfuldt med Prophix’ innovative løsning, der håndterer finansielle processer.

Forbedr profitabiliteten og minimer risici når du automatiserer manuelle opgaver og fokuserer på det, der gælder. Budgettér, planlæg, konsolider og rapporter automatisk.

Om det er som en cloud- eller om-premise-løsning supporterer Prophix din fremtid med en platform, som passer til din strategiske virkelighed i dag og i morgen.

Læs mere

Kundevideo: Entreprenørvirksomhed fik bedre økonomistyring

Kundecase: Berendsen trækker detaljerede analyser i en skræddersyet løsning

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv