trafikstyrelsen

Trafikstyrelsen har nu præcis data lige ved hånden

trafik bilerTrafikstyrelsen (nu Trafik- og Byggestyrelsen) tager sig af Danmarks vejnet, jernbaner og luftfartssystemer og fører tilsyn med tilskud til finansieringen af offentlig transport.

Efter en fusion med andre organisationer kørte Trafikstyrelses finansielle processer ikke på skinner. Her arbejdede medarbejderne med 200-300 regneark til at huse den information, som de anvendte til budgettet.

Trafikstyrelsen var frustreret over de store mængder manuelt arbejde og ledte derfor efter en anden løsning til at udføre de finansielle processer.

Fik bedre datakvalitet

Valget faldt på Prophix, der gav dem en fleksibel løsning til  konstant at evaluere deres finansielle processer og som tillod dem konstant at evaluere deres finansielle tilstand.

”Tidligere brugte vi meget tid på at finde relevant data og kvalificere dens kvalitet. Når en medarbejder ville oprette og opdatere et forecast, så tog det 14 dage. Det er alt for lang tid både for vores økonomifunktion på hovedkontoret og for vores regionale regnskabsgrupper. Med Prophix er vi blevet vant til at have præcis information lige ved hånden”, siger afdelingsleder Dorthe Lauersen.

Sikkert og brugervenligt workflow

Det er især Prophix workflow, som Trafikstyrelsen finder relevant. Ved at bruge Prophix 10’s Workflow Manager forbedrede økonomifunktionen drastisk deres rapporteringsproces. Derved fandt de også en effektiv måde at involvere forskellige stakeholders i organisationen.

”Prophix sørger for en øjeblikkelig fordel ved at vise brugerne, hvad der er godkendt, og hvad der mangler. Brugerne opdager derfor en stor sikkerhed i at vide, at de kan undersøge detaljer i dataen selv uden først at skulle anmode information fra andre – og uden at skulle tjekke ind i tre forskellige systemer!”, siger Dorthe Lauersen.

ROI for Trafikstyrelsen

  • Én kilde til én finansiel sandhed
  • Nem adgang til information – uden at være afhængig af IT supporten
  • Automatiseret og simplere budgettering- og rapporteringsprocesser
  • Lagring og integration af data fra andre systemer

Læs hele casen om Trafikstyrelsen

Læs hvordan Prophix har hjulpet andre virksomheder

Læs mere om Trafik- og Byggestyrelsen

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv