Prophix partneraftaler

Prophix styrker partneraftaler med dansk VP

Prophix ønsker at styrke sine globale partner- og distributørsamarbejder. Derfor er direktør for Prophix Europe, Jens Bille, udnævnt til VP of International Channels. Fremover skal nye og eksisterende partneraftaler koordineres fra København.

”Over de sidste syv år har Jens bygget en solid forretning fra København. Jens har stærke kompetencer for at udvikle gensidigt gavnlige samarbejder med en lang række partnere. Derfor skal han nu spille en vigtig rolle for at få Prophix ind på nye vækstområder,” siger CEO i Prophix, Paul Barber.

Videreudvikle nye relationer og gamle partneraftaler

Jens Bille har været ansat i Prophix i syv år. Han har været primus motor i at opbygge Prophix’ europæiske hovedkontor, såvel som at etablere et partnernetværk i syv europæiske lande.

”Jeg glæder mig meget til at videreudvikle Prophix’ globale partnersamarbejde. Vi skal for det første til at fokusere på etableringen af nye partnersamarbejder og distributører. For det andet skal vi videreudvikle de gode relationer, vi allerede har”, siger nyudnævnt VP of International Channels, Jens Bille.

Prophix hjælper sine partnere med at opnå størst mulig succes ved at tilbyde partnercertificering og forskellige initiativer, der bakker op om partnernes marketing-, salgs- og implementerings-kompetencer.

Er du interesseret i et partnersamarbejde? Læs mere her.

Læs mere om Prophix: Prophix gennem 30 år

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv