investere i prophix software

5 grunde til at du ikke skal investere i Prophix

Der er mange fornuftige grunde til at købe CPM-løsninger, der automatiserer finansielle processer. Men har du overvejet, hvorfor du ikke skal? Vi har samlet fem årsager til ikke at investere i Prophix. (Disclaimer: Ironi kan forekomme).

1

Du elsker budgettering. Du er vild med at lægge budgetter, revidere dem og distribuere dem. Du ønsker faktisk, at du kunne bruge hvert et minut af din arbejdsdag på at lave budgetter, som måske/måske-ikke er præcise og måske/måske-ikke er opdaterede.


2

Du er skeptisk over for it-løsninger og teknologi. Der er som bekendt aldrig nogen, der har hacket en kugleramme.


3

Du synes, det er hyggeligt at arbejde over – ofte. Månedsafslutninger, årsafslutninger og kvartalsafslutning – de er alle årsagen til, at du hopper ud af sengen hver morgen og iler på job. Og så er det jo den ekstra bonus ved at leve af kold take away og ikke have tid til at se sin familie.


4

Du siger nej tak til automation, planning og flotte visual analytics. Du foretrækker gode gamle Excel, med alt hvad det indebærer af formler og fejlkoder.


5

Du foretrækker at hive data manuelt fra flere forskellige kilder som general ledgers, ERP systemer, CRM etc.


 

Skulle du alligevel være nysgerrig på, hvad det vil betyde for din økonomifunktion, når den automatiserer flere processer – så læs mere her.

Vil du vide, hvorfor Prophix alligevel er værd at investere i? Læs 3 grunde til du behøver Performance Management

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv