prophix kunde case

VPS har fået styr på deres data, sparet tid og fået detaljerede rapporter

Veritas Petroleum Service (VPS) bruger Prophix til at automatisere deres budgettering, forecasting og rapportering. Det har givet dem bedre datakvalitet og mere tid til værdifulde analyser af deres data.

Finansfunktionens udfordringer

Efter en stor organisationsændring skulle VPS håndtere mere information end nogensinde før. De valgte først at lægge alle data i Excel. De blev nu hurtigt klar over, at det ikke var den bedste løsning, hvis de forsat skulle være en agil og fleksibel finansafdeling.

Med alle deres data i Excel brugte de lang tid på de forskellige processer, de havde problemer med at levere rapporter til tiden.

Valget af Prophix

De begyndte derfor at lede efter en Corporate Performance Management (CPM)-løsning til at gøre de finansielle processer hurtigere og mere enkle.

VPS ville finde en løsning, der var fleksibel og let at bruge. Det var også vigtigt, at den kunne integrere med deres ERP-system, Microsoft Dynamics AX, så de automatisk kunne læse finansiel information ind.

Finansfunktionen nyder flere fordele  

VPS valgte Prophix, og efter implementeringen kan finansafdelingen høste en del fordele:

Simplere og mere effektive processer

Finansafdelingen havde problemer med at finde deres data i de mange regneark og håndtere de finansielle processer. I dag har de alle deres data i Prophix, som fungerer som en masterdatabase.

”Nu har jeg alle data jeg har brug for lige ved hånden. Vi behøver ikke længere tjekke alle ERP-systemer til at håndtere vores budget og forecasting. Alle data er det med ét klik”, siger Lika Lobzhanidze, Group Reporting Analysyt hos VPS.

Mindre manuelt arbejder

Lobzhanidze fortæller også, at Prophix har begrænset behovet for manuelt arbejde, fordi de fleste processer nu er automatiserede.

”Prophix sparer os en masse tid. Vi laver de samme processer som før, men nu bruger vi langt færre trin og kliks – og vi ved, at den data vi ser, er præcis”, forklarer Lobzhanidze.

Nemt at bruge

Efter implementeringen kunne finansafdelingen hurtigt begynde at bruge features og funktioner.

”Det er virkelig let at lære at bruge Prophix. Det har et genkendeligt design, som du kender fra andre programmer, så du behøver ikke meget træning, før du kan gå i gang”

Den mest værdifulde feature

Lika Lobzhanidze siger, at den mest værdifulde feature ved Prophix er fleksibiliteten.

”Jeg elsker at arbejde med Prophix, fordi det er så fleksibelt. F.eks. kan jeg bygge de rapporter, jeg vil – når jeg vil. Og det tager kortere tid end før, da vi havde vores data i Excel.

Det næste skridt for VPS er at bruge Prophix til finansiel VPS prophix kunde casekonsolidering.

ROI for VPS

  • Automatiseret budgettering, forecasting og rapportering
  • Hurtigere processer
  • Mere troværdige data
  • Bedre og sikre rapporter
  • Mere tid til at analyse og anbefalinger for ledelsen

Om VPS

Veritas Petroleum Services (VPS) laver tests og inspektioner af brændstof samt leverer rådgivningsløsninger, der hjælper deres kunder med at opnå målbare forbedringer i brændstofhåndtering, brændstofpriser, operationel effektivitet og compliance med maritime brændstofsregulativer og krav.

Industri: Test og rådgivning
Estableret i 1987
Hovedkontor: Rotterdam/Barendrecht
Årlig omsætning: 52 mio.
Antal medarbejdere: 280
G/L: Microsoft Dynamics AX

Læs hvordan Prophix har hjulpet andre virksomheder

Læs mere om VPS

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv