sådan udvikler vi software

Sådan udvikler vi software

Prophix’ software automatiserer finansielle processer hos ca. 3.000 virksomheder verden over.

Vi udgiver løbende nye releases med nye og forbedrede features.

Hvad er filosofien bag udviklingen? Og hvad forventer brugerne af den nye version?

Geoff Ng, Prophix’ SVP for Produkt & Technology, giver her et indblik bag de tanker, overvejelser og prioriteter, der ligger bag produktudviklingen.  

Vores produkt- udviklings- og teknologiteams har haft travlt siden årets begyndelse. Igennem utallige projekter har de alle arbejdet mod et fælles mål: at gøre Prophix endnu mere brugervenlig.

Vi vil gerne takke vores kunder, der har givet feedback i Feedback Forum, i interviews eller ved at deltage i User Experience Lounge ved den seneste brugerkonference.

Mængden af feedback og support har været fantastisk, og vi er ovenud glade for det.

Hvorfor vi prioriterer brugervenlig software

At skabe en god oplevelse for alle brugere har fra starten været et bærende element i Prophix’ produktstrategi. Det er det stadig i dag, mange år efter første release.

Vi er overbevist om, at enterprise software altid skal være let at bruge. Det skal tillade individuelle brugere at arbejde selvstændigt og skabe plads. Plads til at skabe integreret planning-modeller, plads til at udarbejde og distribuerer finansielle rapporter og plads til at håndtere komplekse workflows eller den daglige datastrøm.

sådan udvikler vi software
Brandon Hendricks (Senior UX Designer) og Joseph Jacob (Director, Product Management) til Prophix Conference 2016.

Det er åbenlyst, at man styrker brugeroplevelsen på brugerfladen og front end-designet, men det handler om meget mere end farvevalg og placering af ikoner. Brugeroplevelsen er også at gøre brugere i stand til at udføre deres job og løse udfordringer mere effektivt.

Hvordan det påvirker vores produkt

I henhold til denne filosofi giver den nyeste release, spring update 2017, flere vigtige forbedringer i brugeroplevelsen.

Her er nogle af de vigtigste highlights:

Template studio

Template Studio, kendt fra Prophix 11, har fået et splinternyt design og er ny tilgængelig på web for første gang. Som en Prophix-bruger kan du lave rapporter og planning i et excel-lignende miljø. De rapporter kan du gøre til templates fra alle devices med en moderne browser.

Template studio, Prophix Version 12, Update 5.

Dashboard Studio

I Dashboard Studio er der ekstra tabeltyper at vælge imellem, så din data bliver mere interaktiv på funnel charts og bullet charts.

Dertil har vores udviklingsteam optimeret Dashboard Studio med responsivt design for at gøre det rarere at bruge Prophix på en mobil enhed.

Compliance med SOC 2 standarter og sikkerhedsforpligtelser

Prophix Cloud har også været testet af en tredjepartsleverandør, og i år har vi fået den såkaldte “SOC2 Compliance.”

Dette certifikat viser, at vores software er designet specielt med henblik på maksimal sikkerhed.

Jeg mener, at det er altovervejende vigtigt, at vores kunder er de absolut mest tilfredse med datasikkerhed, fortrolighed, tilgængelighed, processing integrity og andre vigtige compliance mål. Derfor tager vi sikkerhed og compliance meget seriøst. Vi har inkorporeret begge dele i vores virksomhedskultur, fordi vi ønsker at vores kunder kan være fuldt ud fokuseret på forretningen i stedet for på sikkerhed og operation af deres CPM-løsning.

Læs om sikkerhed på vores trust page.

Læs mere om software

5 råd til at overbevise din chef om I behøver ny software

De tre fejl du bør undgå ved køb af ny software

Geoff Ng

Som Senior Vice President of Product & Technology er Geoff ansvarlig for den langsigtede produkt- og teknologiudvikling hos Prophix. Geoff startede sin karriere som management consultant og har ledt over 70 implementeringer af finansielle løsninger.

Arkiv