Bill Gates

Tillykke Bill Gates – og tak for teknologien

Hos Prophix ønsker vi Bill Gates tillykke på hans 60 års fødselsdag den 28. oktober. Gates behøver nok ikke den store introduktion, da mange forbinder hans navn med Microsoft, som han var med til at stifte, og som i dag er noget af det mest anvendte software i verden.

Da jeg mødte Bill Gates

Jeg har faktisk mødt Bill Gates. I 1995 under FN topmødet i København var jeg tilfældigvis i Kastrup Lufthavn og skulle hente en ven. I ankomsthallen sidder der over for mig på en bænk en mand, som jeg syntes, jeg havde set før. Efter lidt tid går det op for mig at det er Bill Gates! Han er iklædt cowboybukser, ternet skjorte, sejlersko og de karakteristiske briller og er helt opslugt i at læse et computerblad. Der sad en af verdens rigeste mennesker helt mutters alene i Kastrup og læste computerblade – ret cool!

Jeg skyndte mig op til avisskranken og bad om et stykke papir og noget og skrive med, og jeg bad om hans autograf. Jeg fik autografen og var lidt benovet.

Jeg er helt sikker på, at Bill Gates ikke kan huske det, men hvis jeg fik mulighed for at møde ham igen, ville jeg nok sige noget i retning af, at hans virksomhed og produkter har haft en fundamental betydning for min karriere og de mange løsninger, vi har leveret.

Og nu står Gates her som 60-årig og kan se tilbage på sit livsværk, som han nu ”kun” styrer fra bestyrelsen, da Gates nu bruger mest tid på sit filantropiske arbejde. Jeg er sikker på, at han er ganske godt tilfreds.

Prophix står på skuldrene af Microsoft

Og det burde han være. Microsoft bliver anvendt over hele verden. I skoler, universiteter, store og små virksomheder og derhjemme. Her skriver folk mails i Outlook, laver præsentationer i PowerPoint, arbejder med økonomi systemer og databaser eller spiller 7-kabale, ja Microsofts produkter spænder vidt.

På grund af Microsoft markedsledende databaseteknologier, valgte Prophix at udvikle vores løsning på Microsofts SQL Server. Prophix er i dag 100% udviklet ved hjælp af Microsoft produkter og hjælper virksomheder i alle dele af verdenen med at strømligne finansielle processer – løsninger som er brugervenlige og hurtige at implementere.

Og hvorfor siger jeg det her? Fordi jeg ville slet ikke være i stand til at tilbyde mit produkt, hvis ikke det var for Gates og hans teknologi. Vi har stillet os på skuldrene af Microsoft, og det gør os i stand til at tilbyde det, vi gør: en standard løsning bygget på standard teknologi.

Så kære hr. Gates, tillykke med fødselsdagen og tak for teknologien.

Jens Bille
Vice President of International Channels
Prophix

Læs mere om Prophix’ integration med Microsoft

Jens Bille

Jens er VP of International Channels i Prophix og har haft ansvar for Prophix i Danmark, Tyskland og Polen og for Prophix’ internationale partnersamarbejde.

Arkiv