undersøgelse af løsninger til planning

Ny undersøgelse fortæller brugernes hudløst ærlige mening om deres planning-løsning

Hvad synes du om jeres løsning til planning? Det spørgsmål (og mange andre) har en lang række brugere svaret på i en ny rapport, som analyseinstituttet Dresner Advisory Service står bag.

Rapporten, ”Wisdom of Crowds Enterprise Planning Market Study” og er baseret på svar fra 3.500 organisationer verden over.

Her kan Microsoft, SAP, Oracle, Anaplan, Adaptive Insights, Prophix m.fl. læse, hvad brugerne mener om deres respektive løsning til finansiel, strategisk og finansiel planning. Og det kan du også.

Hent rapporten og se hvad brugerne mener

Hvem er med i undersøgelsen?

I undersøgelsen har Dresner Advisory Service undersøgt følgende leverandører:

 • Adaptive Insights
 • Anaplan
 • Budget Maestro (Centage)
 • Host Analytics
 • IBM
 • Infor
 • Jedox
 • Microsoft
 • Oracle
 • Prophix
 • SAP

Hver leverandør er undersøgt ud fra 33 kriterier via spørgeskemaer og interviews, og resultatet er, at hver leverandør har fået en score, der konkluderer deres styrker og svagheder.

Læs alle leverandørerne og deres ratings

Hvordan klarede Prophix’ løsning til planning sig?

Vi var også med i undersøgelsen, og vi er glade for at kunne sige, at Prophix klarede sig fremragende. Analysen konkluderer bl.a., at Prophix er:

“A leader in both Customer Experience and Vendor Credibility models, Prophix saw key improvements over 2015 and is best in class for sales professionalism, product knowledge, business practices, product robustness/sophistication of technology, integration of components within product, integration with third-party technologies, online training, forums and documentation. It was also the best in class for integrity and has a perfect recommended score”.

Læs mere om Prophix’ resultat og vores reaktion

Dresner undersøgelse planning
Fra Wisdom of Crowds Enterprise Planning Market Study s. 74.

Brugerne har talt

Det er altid skønt at klare sig godt i analyseinstitutternes undersøgelser. Netop denne undersøgelse vægter vi lidt højere, fordi det er brugerne, der råt for usødet fortæller deres mening. Dem, som bruger Prophix til daglig har talt, og de er tilfredse med deres løsning og med os.

Det er det, vi i Prophix hver dag arbejder på, og med Dresner-rapportens resultat, ser det ud til, at vi gør det godt. Vi vil dog ikke hvile på laurbærrene, men se det som et tegn til, at vi skal forsætte med at være på dupperne og udvikle vores løsning.

Afslutning

Selvom det som sagt kan give svedige håndflader, så er det vigtigt med feedback, konstruktiv kritik og andre kommentarer fra brugerne. Det er den eneste måde som sikrer, at vi og alle de andre leverandører fortsat kan udvikle vores løsninger til planning og sikre, at vi fortsat skaber værdi for brugerne.

Vil du se, hvad brugerne mener om de forskellige løsninger, så hent rapporten her kvit og frit

Læs også om Dresner Advisory Study rapport fra 2015: Vi er piv’stolte

Prophix

Prophix leverer innovative budgettering- og rapporteringsløsninger, der automatiserer finansielle og operationelle processer.

Artikler udgivet af Prophix er skrevet i samarbejde med vores konsulenter og blogredaktionen.

Arkiv